Lirik lagu Aftershine Yowes Modaro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Rino Ing Wayah Wengi
Aku Eling Kowe
Sek Mbiyen Ngancani
Susah Seneng Dilakoni Bebarengan
Tanpo Terpikirkan Akhire Bubaran

Atiku Loro Njobo Njerone Ambyar
Nyawang Sliramu
Andang Nduwe Gandengan
Iki Ati Udu Bahan Nggo Dolanan
Aku Trimo Ngalah Mugo Kowe Bungah

Mbok Yo Tulung Sadaro
Ojo Sepenak E Dewe
Kiro-kiro Ra Tresno
Ora Ko Ngene Carane
Waton Ninggal Lungo
Gandeng Karo Wong Liyo
Yowes Ora Popo Karma Iseh Ono
Yowes Modaro

Opo Kowe Ora Ngerumangsani
Aku Merjuangke
Isuk Awan Wengi
Golek Rejeki Tak Nggo Ndandani
Basan Kowe Dadi Lali Sek Ngancani

Sepurane Kangmas
Aku Ninggal Lungo
Aku Sadar Aku Wes Ngelarani.
Aku Yo Pingin Bahagia
Jujur Kesel Melarat
Urip Rekoso

Mbok Yo Tulung Sadaro
Ojo Sepenak E Dewe
Kiro-kiro Ra Tresno
Ora Ko Ngene Carane
Waton Ninggal Lungo
Gandeng Karo Wong Liyo
Yowes Ora Popo Karma Iseh Ono
Yowes Modaro

Sadaro
Ojo Sepenak E Dewe
Kiro-kiro Ra Tresno
Ora Ko Ngene Carane
Waton Ninggal Lungo
Gandeng Karo Wong Liyo
Yowes Ora Popo Karma Iseh Ono
Yowes Modaro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Yowes Modaro Aftershine, lirik lagu Aftershine Yowes Modaro, lirik Yowes Modaro Aftershine, lirik Aftershine Yowes Modaro, Kumpulan lirik lagu Aftershine terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Aftershine terlengkap
  Aftershine   Writed by Admin  335x     Wednesday, 29-07-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram