Lirik lagu Langgam Pangkur Mingkar Mingkuring Akara
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
1.Mingkar Mingkuring Akara
Akarana Karenan Mardi Siwi
Sinawung Resmining Kidung
Sinuba Sinu Karta
Mrih Ketarta Pakartining Ngilmu Luhung
Kang Tumrap Ning Tanah Jawa
Agama Ageming Aji

2.Jinejer Ning Weda Tama
Mrih Tan Kemba Kembanganing Pambudi
Mangka Nadyan Tua Pikun
Yen Tan Mikani Rasa
Yekti Sepi Asepo Lir Sepah Samun
Samangsane Pakumpulan
Gonyak Ganyuk Nglelingsem

3.Nggugu Karsaning Priyangga
Nora Nganggo Peparan Lamun Angling
Lumuh Ingaran Balilu
Huger Guru Aleman
Nanging Janma Ingkang Wus Waspadeng Semu
Sinamuning Samudana
Sasadoning Adu Manis

4.Si Pengung Nora Nglegewa
Sang Sayarda Denira Cacariwis
Ngandar Andar Hangendukur
Kandane Nora Kaprah
Saya Elok Alongka Longkanganipun
Si Wasis Waskita Ngalah
Ngalingi Marang Si Pengging

5.Mangkana Ngelmu Kang Nyata
Sanyatane Amung Weh Reseping Ati
Bungah Ingaran Balilu
Sukeng Tyas Yen Den Ina
Ora Kaya Si Pengung Anggung Gumunggung
Ugungan Sadina-dina
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Pangkur Mingkar Mingkuring Akara Langgam, lirik lagu Langgam Pangkur Mingkar Mingkuring Akara, lirik Pangkur Mingkar Mingkuring Akara Langgam, lirik Langgam Pangkur Mingkar Mingkuring Akara, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  7163x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram