Lirik lagu Aftershine Rakuat Nglakoni
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Winggi....
Omonganmu ngademke ati
Tresnomu mung Aku
Urip tekan matimu
Aku percoyo ro sliramu

Tapi sak mlakune wektu
Ono perubahan sikapmu
Awaku ra nyongko
Koe medotke tresno
Aku tok tinggalno

Ning ngarepe moto
Koe lungo Karo wong liyo
Aku mencoba bertahan
Tapi ati soyo kelaran

Nyatane aku ra iso nrimo
Koe gandeng karo wong lio
Tapi aku mung iso opo
Yen koe ra iso nompo

Ora bakal tak tangisi
Lungamu ning ati iki
aku kudu kuat ati

Mugo koe iso bahagio
karo wong lanang liyo
kabeh tak pasrahke wae
marang gusti sing kuoso

Ora bakal tak baleni
Mergo loro ati
Rakuat Nglakoni...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Rakuat Nglakoni Aftershine, lirik lagu Aftershine Rakuat Nglakoni, lirik Rakuat Nglakoni Aftershine, lirik Aftershine Rakuat Nglakoni, Kumpulan lirik lagu Aftershine terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Aftershine terlengkap, Download Lirik Lagu Rakuat Nglakoni Aftershine, Chord dan Lirik Lagu Rakuat Nglakoni Aftershine, Terjemahan Lirik Lagu Rakuat Nglakoni Aftershine,Aftershine - Lirik Lagu Rakuat Nglakoni, Profil Aftershine dan Lagu Rakuat Nglakoni, Genre - Lirik Lagu Rakuat Nglakoni AftershineRakuat Nglakoni
  Aftershine   Writed by Admin  391x     Monday, 19-12-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram