Lirik lagu Aftershine Kalah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Apa ora kelingan
Wingi nggenggem tanganku? (Nggenggem tanganku)
Curhat tentang mantanmu
Ning saiki malah ninggal aku

Aku pamit, Sayangku
Tak culne genggamanku
Matur suwun uwis mayungi derese udanku
Lan ngancani kesepianku wingi

Terus nggo ngapa aku ngancani
Selama iki?
Yen akhire kowe mileh
Bali ning mantanmu

Seka mangan nganti nurut dawane dalan
Tak turuti, berharap isa nduweni (isa nduweni)
Wis tak korbanke wektuku
Iseh wae kalah karo mantanmu

Sakgedhene rasa lan usahamu nggo aku
Ra isa ngganteni dhekne ning atiku (dhekne ning atiku)
Ngapurane, Sayangku
Sing menang, tetep masa laluku

Tak akoni sikapku wingi mung ngapusi
Seolah mencintaimu
Sakgedhene langit, aku sing kleru
Ngartekke sikapmu

Terus nggo ngapa aku ngancani
Selama iki?
Yen akhire kowe mileh
Bali ning mantanmu

Seka mangan nganti nurut dawane dalan
Tak turuti, berharap bisa nduweni (bisa nduweni)
Wis tak korbanke wektuku
Iseh wae kalah karo mantanmu

Sakgedhene rasa lan usahamu nggo aku
Ra isa ngganteni dhekne ning atiku (dhekne ning atiku)
Ngapurane, Sayangku
Sing menang, masa laluku

Kudune awakku sing dadi pilihanmu (nanging, tresnaku udu kowe)
Ngapa kudu masa lalumu? (Aku ra isa nglalekne cerita wingi)
Tak akoni kekalahanku, wo-oh (ho-oh)

Tak pikir wektu sing wis awak dhewe entekne
Tandha yen awakmu nrima perasaanku
Ngapurane, Sayangku
Sing menang, tetep masa laluku

Aku ngerti, Sayangku
Sing menang, tetep masa lalumu, ha-ah-ah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kalah Aftershine, lirik lagu Aftershine Kalah, lirik Kalah Aftershine, lirik Aftershine Kalah, Kumpulan lirik lagu Aftershine terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Aftershine terlengkap, Download Lirik Lagu Kalah Aftershine, Chord dan Lirik Lagu Kalah Aftershine, Terjemahan Lirik Lagu Kalah Aftershine,Aftershine Band Pop - Lirik Lagu Kalah, Profil Aftershine dan Lagu Kalah, Genre Band Pop - Lirik Lagu Kalah AftershineKalah
  Aftershine   Writed by Admin  37x     Monday, 10-06-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram