Lirik lagu Manthous Dan Nurhana Balen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Jan-jane dik aku wis eling
Wis rong taun lawase ora ketemu
Eling-eling dik jamane semono
Runtang-runtung anane ra ono liyo

Jan-jane mas aku wis lali
Gelang alit bebasan kanggo neng driji
Ora gampang tambane cuwaning ati
Ora semoyo mas, aku ra janji

Horotoyo, nganggo teklek kecemplung kalen
Timbang golek dik, sing apik luwung balen
Sabar mas, mbok sabar ora kesusu
Yen kesusu, tundhone wis mesti kleru

Estu dik, wis dadi antebing kalbu
Tak belani jiwo rogo tulusing ati
Sabar, bola-bali wis tak aturi
Yen kuciwo njur getun tibane mburi

Jan-jane dik aku wis nunggu
Wis rong taun lawase ora ketemu
Eling-eling dik jamane semono
Runtang-runtung anane ra ono liyo

Jan-jane mas aku wis lali
Gelang alit bebasan kanggo neng driji
Ora gampang tambane cuwaning ati
Ora semoyo mas, aku ra janji

Horotoyo, nganggo teklek kecemplung kalen
Timbang golek dik, sing apik luwung balen
Sabar mas, mbok sabar ora kesusu
Yen kesusu, tundhone wis mesti kleru

Saestu, wis dadi antebing kalbu
Tak belani jiwo rogo tulusing ati
Sabar, bola-bali wis tak aturi
Yen kuciwo njur getun tibane mburi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Balen Manthous Dan Nurhana, lirik lagu Manthous Dan Nurhana Balen, lirik Balen Manthous Dan Nurhana, lirik Manthous Dan Nurhana Balen, Kumpulan lirik lagu Manthous Dan Nurhana terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Manthous Dan Nurhana terlengkap, Download Lirik Lagu Balen Manthous Dan Nurhana, Chord dan Lirik Lagu Balen Manthous Dan Nurhana, Terjemahan Lirik Lagu Balen Manthous Dan Nurhana,Manthous Dan Nurhana - Lirik Lagu Balen, Profil Manthous Dan Nurhana dan Lagu Balen, Genre - Lirik Lagu Balen Manthous Dan NurhanaBalen
  Manthous Dan Nurhana   Writed by Admin  164x     Sunday, 16-06-2024
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Balen Manthous Dan Nurhana,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram