Lirik lagu Ndarboy Genk Lintang Sewengi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yen Ono Salah Neng Uripku
Kulo Nyuwun Pangapuramu
Aku Sih Pengen Lanjut
Senajan Wis Kebacut
Tak Akoni Aku Sing Luput

Udan Udanno Sing Gedi
Klintirno Eluhku Iki
Gowono Mili, Ojo Mbok Go Bali
Salahku Sing Wingi Uwis Tak Getuni

Bubar Ora Tak Baleni
Remok Redam Ati Iki
Koyo Ngene Wong Kelangan
Rasane Ora Karuan
Mergo Salah Dalan

Lintang Sewengi, Cukup Sewengi Iki
Rabakal Tak Nduweni, Mung Ngeridu Ati
Tresno Mung Sak Kedep Moto
Kowe Teko Amung Dadi Godo

Gebyar Netramu, Mung Pandelengan Semu
Ngluluhke Atiku, Ninggal Tatu Jeru
Aku Lan Kowe Cukup, Cukup Sewengi Wae

Bubar Ora Tak Baleni, Remok Redam Ati Iki
Koyo Ngene Wong Kelangan, Rasane Ora Karuan
Mergo Salah Dalan

Lintang Sewengi, Cukup Sewengi Iki
Rabakal Tak Nduweni, Mung Ngeridu Ati
Tresno Mung Sak Kedep Moto
Kowe Teko Amung Dadi Godo

Gebyar Netramu, Mung Pandelengan Semu
Ngluluhke Atiku, Ninggal Tatu Jeru
Aku Lan Kowe Cukup, Cukup Sewengi Wae
Aku Lan Kowe Cukup, Cukup Sewengi Wae
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Lintang Sewengi Ndarboy Genk, lirik lagu Ndarboy Genk Lintang Sewengi, lirik Lintang Sewengi Ndarboy Genk, lirik Ndarboy Genk Lintang Sewengi, Kumpulan lirik lagu Ndarboy Genk terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Ndarboy Genk terlengkap
  Ndarboy Genk   Writed by Admin  309x     Sunday, 03-01-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram