Lirik lagu Ndarboy Genk Anak Lanang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Song 1 :
Biyen omahku gedek
Trocoh yen udan bledek
Bapak kerjo yen mung ono proyek

Song 2 :
Biyen durung kramikan
Arep turu adem kanginan
Penting saben dino iso mangan

Bridge :
Saiki aku wes gede
Iso golek duit dewe
Senajan biyen mung iso nyusahke
Pak e buk e ngapurane

Saiki aku wis kerjo
Senajan uripku rekoso
Ikhlas bekti kanggo keluargo

Reff :
Aku iki anak lanang
Kerjo ku mung turut dalan
Mugo iso mulyakke drajate keluargo

Pak e bu e rekasane
Ngrawat aku kanti gede
Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu

Melodi
Back to Song 2
Reff 1x

Chorus :
Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu

Kathah klenta klentu
Kulo nyuwun donga restu

Song 3
Biyen pedot sekolah
Mergo kahanane susah
Weling bapak dadi wong sing genah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Anak Lanang Ndarboy Genk, lirik lagu Ndarboy Genk Anak Lanang, lirik Anak Lanang Ndarboy Genk, lirik Ndarboy Genk Anak Lanang, Kumpulan lirik lagu Ndarboy Genk terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Ndarboy Genk terlengkap, Download Lirik Lagu Anak Lanang Ndarboy Genk, Chord dan Lirik Lagu Anak Lanang Ndarboy Genk, Terjemahan Lirik Lagu Anak Lanang Ndarboy Genk,Ndarboy Genk Dangdut - Lirik Lagu Anak Lanang, Profil Ndarboy Genk dan Lagu Anak Lanang, Genre Dangdut - Lirik Lagu Anak Lanang Ndarboy GenkAnak Lanang
  Ndarboy Genk   Writed by Admin  451x     Sunday, 03-12-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram