Ndarboy Genk   Writed by Admin
Ngopo Aku Sing Selalu Salah Ngopo Aku Sing Kudu Ngalah Kedung Jeru Isoh Tak Jajaki Nanging Atine Manungso Sopo Sing Ngerti (sopo Sing Ngerti) Sak Landepe Belati, Isih Landep Lathi Mulo Kudu Ngati-ati Aku Meneng Mung.. Read »
  Ndarboy Genk   Writed by Admin
Ngopo Kudu Teko Kowe Bali Neng Uripku Marakke Memolo Wes Tak Lali Lali Loro Ku Sing Wingi Durung Iso Mari Kenapa Kamu Harus Datang Kembali Kedalam Kehidupanku Membuat Mala Petaka Sudah Aku Lupakan Sakit Hatiku Yang La.. Read »
  Ndarboy Genk   Writed by Admin
Ambyar Mak Pyar, Balik Kanan Bubar Jalan Langkah Tegak Maju Ninggalke Harapan Palsu Durung Nembak Wis Ditolak Atiku Wis Ikhlas Mbok Gawe Babak Bundhas Aku Cemburu Weruh Kowe Mlaku Ro Kancaku Nanging Aku Sadar Du.. Read »
  Ndarboy Genk   Writed by Admin
Mangan Tempe Rasane Koyo Mangan Lawuh Sate Senajan Sak Anane Sing Penting Karo Kowe Ngombe Kembang Tahu Rasane Koyo Ngombe Susu Rausah Mecucu Tresnoku Ro Kowe Ra Bakal Tak Madu Bungah Tenan Rasane Wong Kang Lagi.. Read »
  Ndarboy Genk   Writed by Admin
Aku Isih Ngenteni Kowe Ora Kunjung Bali Kabeh Uwong Tak Takoni Kowe Ono Neng Ngendi Opo Kowe Wes Lali Opo Rosomu Wes Mati Biyen Kowe Ninggali Janji Jare Bakal Sehidup Semati Ngopo Kowe Tego Ngapusi Kau Memilih Pi.. Read »
  Ndarboy Genk   Writed by Admin
Sliramu Sing Moro Moro Teko Koyo Udan Ning Mongso Ketigo Nalikane Atiku Ngrasakke Loro Tekamu Ning Aku Wes Dadi Tombo Parasmu Nyelimurke Dunyoku Mung Sworomu Ngedemke Atiku Esemanmu Wes Nancep Sakjroning Kalbu Nyaman.. Read »
  Ndarboy Genk   Writed by Admin
Mbiyen Mbok Perjuangke Saiki Mbok Sia-siake Aku Sing S'lalu Ono Pas Kowe Loro Pas Kowe Durung Sopo-sopo Aku Wis Njogo Ati Kowe Dolanan Ning Mburi Kabeh Sing Tak Perjuangke Sio-sio Kowe Milih Karo Sing Luwih Mulyo.. Read »
Mendung Tanpo Udan Ketemu Lan Kelangan Kabeh Kui Sing Diarani Perjalanan Awak Dewe Tau Duwe Bayangan Besok Yen Wes Wayah Omah-omahan Aku Moco Koran Sarungan Kowe Belonjo Dasteran Nanging Saiki Wes Dadi Kenangan Ak.. Read »
  Ndarboy Genk   Writed by Admin
Yen Ono Salah Neng Uripku Kulo Nyuwun Pangapuramu Aku Sih Pengen Lanjut Senajan Wis Kebacut Tak Akoni Aku Sing Luput Udan Udanno Sing Gedi Klintirno Eluhku Iki Gowono Mili, Ojo Mbok Go Bali Salahku Sing Wingi Uwis T.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play