Lirik lagu Ndarboy Genk Rungokno Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku jengkel karo kowe
Opo opo mbok putusi dewe
Madep aku, rungokno aku
AKu ra mung konco ngentekke wektu
Aku nelongso yen we nangis yank
Padahal aku ra neng ngendi ngendi
Mung coro pemikiran mu kleru
Kabeh omongan mbok lebokke atimu
Aku ra pengen kowe sedih yank
Soyo suwe kudune soyo sayang
Hubungan ojo di gawe pelik
Percoyo aku ra ketan sak itik
Siji sijine kowe
Sumpah ra ono liyane
Ambruk cagakku,
nuruti kabeh angen angen mu
Opo opo kok aku
Kabeh mbok tibakke neng aku
Senajan dalan ra alus
Sing penting aku wani terus
Sugeng dalu, Widodari
Ojo nangis, tibo mburi
Kartonyono medot janji
Rungokno aku sing duwe ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Rungokno Aku Ndarboy Genk, lirik lagu Ndarboy Genk Rungokno Aku, lirik Rungokno Aku Ndarboy Genk, lirik Ndarboy Genk Rungokno Aku, Kumpulan lirik lagu Ndarboy Genk terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ndarboy Genk terlengkap, Download Lirik Lagu Rungokno Aku Ndarboy Genk, Chord dan Lirik Lagu Rungokno Aku Ndarboy Genk, Terjemahan Lirik Lagu Rungokno Aku Ndarboy Genk,Ndarboy Genk - Lirik Lagu Rungokno Aku, Profil Ndarboy Genk dan Lagu Rungokno Aku, Genre - Lirik Lagu Rungokno Aku Ndarboy GenkRungokno Aku
  Ndarboy Genk   Writed by Admin  68x     Saturday, 20-04-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram