Lirik lagu Ndarboy Genk Ambyar Mak Pyar
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ambyar Mak Pyar,
Balik Kanan Bubar Jalan
Langkah Tegak Maju
Ninggalke Harapan Palsu

Durung Nembak Wis Ditolak
Atiku Wis Ikhlas
Mbok Gawe Babak Bundhas

Aku Cemburu
Weruh Kowe Mlaku Ro Kancaku
Nanging Aku Sadar
Dudu Sopo-sopomu

Rong Ndino Rong Wengi
Durung Mbok Balesi
Chat Ngucapke Selamat Pagi
Kowe Mbales Ojo Ngganggu Lagi Ro Pacarku

Ambyar Mak Pyar,
Balik Kanan Bubar Jalan
Langkah Tegak Maju
Ninggalke Harapan Palsu

Durung Nembak Wis Ditolak
Atiku Wis Ikhlas
Mbok Gawe Babak Bundhas

Ra Sah Dipeksake
Mikir Kowe Malah Edan Dewe
Mergo Aku Sadar
Kowe Wis Ono Sing Nduwe

Senajan Loro Ati
Kudu Dinikmati
Ora Perlu Ditangisi
Putar Gelas Lagi

Ambyar Mak Pyar,
Balik Kanan Bubar Jalan
Langkah Tegak Maju
Ninggalke Harapan Palsu

Durung Nembak Wis Ditolak
Atiku Wis Ikhlas
Mbok Gawe Babak Bundhas

[ MUSIK ]

Ambyar Mak Pyar,
Balik Kanan Bubar Jalan
Langkah Tegak Maju
Ninggalke Harapan Palsu

Durung Nembak Wis Ditolak
Atiku Wis Ikhlas
Mbok Gawe Babak Bundhas

Ambyar Mak Pyar,
Balik Kanan Bubar Jalan
Langkah Tegak Maju
Ninggalke Harapan Palsu

Durung Nembak Wis Ditolak

Atiku Wis Ikhlas

Mbok Gawe Babak Bundhas

Atiku Wis Ikhlas

Mbok Gawe Babak Bundhas.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ambyar Mak Pyar Ndarboy Genk, lirik lagu Ndarboy Genk Ambyar Mak Pyar, lirik Ambyar Mak Pyar Ndarboy Genk, lirik Ndarboy Genk Ambyar Mak Pyar, Kumpulan lirik lagu Ndarboy Genk terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Ndarboy Genk terlengkap
  Ndarboy Genk   Writed by Admin  62x     Tuesday, 31-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram