Lirik lagu Lsista Konco Musiman
Nek Do Susah Kowe Do Teko
Nek Do Senang Do Ninggal Lungo
Opo Model Konco Saikine Koyo Ngono

Aku Susah Kowe Do Raono
Aku Seneng Kowe Do Moro
Koyo Tanpo Duso
Ngaku Konco Mung Nek Aku Tok Butuhno

Jane Aku Gumun Tenan Ro Konco Jaman Saiki
Ngaku Konco Tekan Mati Nyatane Mung Kocap Lathi
Nek Pas Susah Wae Kowe Bingungi Goleki
La Kok Nek Pas Seneng Aku Tak Kau Kenali

Ndi Konco Tenanan Iso Diitung Nggo Driji
Sing Gelem Ngancani Pas Aku Susah Ati
Liyane Embuh Nangdi Do Mreteli Siji Siji
Jan Do Ra Nduwe Ati Mung Do Kepangan Gengsi


Nek Do Susah Kowe Do Teko, Nek Do Senang Do Ninggal Lungo
Opo Model Konco Saikine Koyo Ngono
Aku Susah Kowe Do Raono, Aku Seneng Kowe Do Moro
Koyo Tanpo Duso Ngaku Konco Mung Nek Aku Tok Butuhno

Jane Aku Wis Kulino Nek Bab Perkoro Konco
Seko Konco Sing Olo Tekan Konco Sing Nyoto
Konco Sing Manfaatke, Konco Sing Nyenengake
Tak Setel Kendo Wae Mundak Gayeng Uripe

Saiki Pancen Jaman Nek Bab Konco Musiman
Aku Kere Lambai Tangan Duwe Duit Ngejak Dolan
Jane Yo Rodo Mangkel Tapi Aku Ra Tegel
Ben Tat Tutke Karepe Mundak Seneng Atine

Tulung Mbok Pikirno, Uripmu Yo Butuh Konco
Ojo Mung Musiman Katimbang Mbubrah Kekancan

Nek Do Susah Kowe Do Teko, Nek Do Senang Do Ninggal Lungo
Opo Model Konco Saikine Koyo Ngono
Aku Susah Kowe Do Raono, Aku Seneng Kowe Do Moro
Koyo Tanpo Duso Ngaku Konco Mung Nek Aku Tok Butuhno

Nek Do Susah Kowe Do Teko, Nek Do Senang Do Ninggal Lungo
Opo Model Konco Saikine Koyo Ngono
Aku Susah Kowe Do Raono, Aku Seneng Kowe Do Moro
Koyo Tanpo Duso Ngaku Konco Mung Nek Aku Tok Butuhno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Konco Musiman Lsista, lirik lagu Lsista Konco Musiman, lirik Konco Musiman Lsista, lirik Lsista Konco Musiman, Kumpulan lirik lagu Lsista terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lsista terlengkap
  Lsista   Writed by Admin  25x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram