Lirik lagu Lsista Mangan Ra Njaluk Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Mangan Ra Njaluk Kowe
Sing Ngopeni Aku Du Kowe
Urusono Uripmu Dewe Dewe

Jamane Jan Wis Jaman Edan
Salah Bener Dadi Omongan
Padahal Sifate Dewe Rung Mesti Karuan

Aku Mangan Ra Njaluk Kowe
Sing Ngopeni Aku Du Kowe
Urusono Uripmu Dewe Dewe

Lucune Urip Jaman Saiki
Lakon Bener Diseriki, Kleru Sitik Dimusuhi
Ono Meneh Cerito Wong Ra Kenal
Dicurhati Konco Dolan
Iso Iso Melu Urusan Sing Dek’e Ora Paham




Iki Uripku, Iki Lakuku
Opo Urusanmu Melu Melu Permasalahanku
Opo Kowe Pancen Ngeroso Nek Kowe Bener Dewe
Kowe Sing Apik Dewe, Wani Mbiji Kanca-kancane

Jamane Jan Wis Jaman Edan, Salah Bener Dadi Omongan
Padahal Sifate Dewe Rung Mesti Karuan
Aku Mangan Ra Njaluk Kowe, Sing Ngopeni Aku Du Kowe
Urusono Uripmu Dewe Dewe

Ra Nang Kono, Ra Nang Kene, Anane Dirasani
Lakon Bener Lakon Kleru Kabeh Do Disengiti
Endi Sing Tonggo, Endi Sing Konco, Jebulane Mung Podo
Kabeh Sing Tak Lakoni Tetep Do Dianggep Olo

Ayo Coba Dandanono Uripmu Dewe Dewe
Ayo Coba Benahono Sifat Elekmu Dewe Dewe
Rasah Mikir Elekke Tonggo Lan Konco Koncone
Ojo Ngeroso Nek Awakmu Paling Bener Dewe

Ayo Ndang Didandani, Koreksi Diri Sendiri
Urip Luwih Becik Saling Melengkapi

Jamane Jan Wis Jaman Edan, Salah Bener Dadi Omongan
Padahal Sifate Dewe Rung Mesti Karuan
Aku Mangan Ra Njaluk Kowe, Sing Ngopeni Aku Du Kowe
Urusono Uripmu Dewe Dewe

Jamane Jan Wis Jaman Edan, Salah Bener Dadi Omongan
Padahal Sifate Dewe Rung Mesti Karuan
Aku Mangan Ra Njaluk Kowe, Sing Ngopeni Aku Du Kowe
Urusono Uripmu Dewe Dewe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Mangan Ra Njaluk Kowe Lsista, lirik lagu Lsista Mangan Ra Njaluk Kowe, lirik Mangan Ra Njaluk Kowe Lsista, lirik Lsista Mangan Ra Njaluk Kowe, Kumpulan lirik lagu Lsista terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lsista terlengkap, Download Lirik Lagu Mangan Ra Njaluk Kowe Lsista, Chord dan Lirik Lagu Mangan Ra Njaluk Kowe Lsista, Terjemahan Lirik Lagu Mangan Ra Njaluk Kowe Lsista,Lsista - Lirik Lagu Mangan Ra Njaluk Kowe, Profil Lsista dan Lagu Mangan Ra Njaluk Kowe, Genre - Lirik Lagu Mangan Ra Njaluk Kowe LsistaMangan Ra Njaluk Kowe
  Lsista   Writed by Admin  1262x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram