Lirik lagu Ndarboy Genk Kalah Awu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ngopo Aku Sing Selalu Salah
Ngopo Aku Sing Kudu Ngalah
Kedung Jeru Isoh Tak Jajaki
Nanging Atine Manungso
Sopo Sing Ngerti (sopo Sing Ngerti)
Sak Landepe Belati, Isih Landep Lathi
Mulo Kudu Ngati-ati

Aku Meneng Mung Ngempet Loro
Aku Pancen Wong Ra Sepiro
Urip Iki Mung Sawang-sinawang
Ora Golek Pemenang
Ojo Saling Njeglang
Sak Panase Geni, Isih Panas Ati
Yen Diomongke Neng Mburi

Gusti, Salah Kulo Nopo?
Kerep Ditulo-tulo
Arep Sambat, Bingung Karo Sopo

Gusti, Mantepno Lakuku
Dudohno Dalanku
Yen Kudu Kalah, Aku Mung Kalah Awu (kalah Awu)

Aku Meneng Mung Ngempet Loro
Aku Pancen Wong Ra Sepiro
Urip Iki Mung Sawang-sinawang
Ora Golek Pemenang
Ojo Saling Njeglang
Sak Panase Geni, Isih Panas Ati
Yen Diomongke Neng Mburi

Gusti, Salah Kulo Nopo?
Kerep Ditulo-tulo
Arep Sambat, Bingung Karo Sopo

Gusti, Mantepno Lakuku
Dudohno Dalanku
Yen Kudu Kalah, Aku Mung Kalah Awu (kalah Awu)

Yen Kudu Kalah, Aku Mung Kalah Awu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kalah Awu Ndarboy Genk, lirik lagu Ndarboy Genk Kalah Awu, lirik Kalah Awu Ndarboy Genk, lirik Ndarboy Genk Kalah Awu, Kumpulan lirik lagu Ndarboy Genk terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Ndarboy Genk terlengkap
  Ndarboy Genk   Writed by Admin  37x     Thursday, 23-06-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram