Lirik lagu Manthous Feat Sunyahni Setyo Tuhu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pamintaku Nimas Sido Asih
Atut Truntut,tansah Reruntungan..
Ing Sarino Sawengine
Datan Genggang Sak Rambut..
Lamun Adoh Caketing Ati
Yen Cedak Tansah Mulat,
Sido Asih Tuhu..
Pindho Mimin Lan Mintuno..
Yo Nimas Barengan Netepi Wajib
Sido Asih Bebrayan..

Musik...

Aku Kang Setyo Satuhu,
Wit Biyen Dadi Saiki..
Bebasane,
Peteng Kebakal Ono Suminar..
Andhiko Pangayomanku,
Lahir Batin Tuwus Nyoto..
Mung Sajake,
Andhiko Semune Kurang Reno..
Tondho Yekti,
Tak Suwun Rikalane...
Ngangkat Awrat,
Mlampah Tebih Datan Lesu..
(mugi.. Lestariyo...)

Mugyantuk Berkahing Widi,
Andhiko Mung Tansah Limpat..
Panyuwunku,
Sedyo-o Tansah Anglam-lami..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Setyo Tuhu Manthous Feat Sunyahni, lirik lagu Manthous Feat Sunyahni Setyo Tuhu, lirik Setyo Tuhu Manthous Feat Sunyahni, lirik Manthous Feat Sunyahni Setyo Tuhu, Kumpulan lirik lagu Manthous Feat Sunyahni terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous Feat Sunyahni terlengkap
  Manthous Feat Sunyahni   Writed by Admin  1185x     Thursday, 21-05-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram