[wanita] Kemulono Nganggo Selimut Tresnamu Neng Suroboyo Tak Tunggu Tekamu [pria] Sing Tak Sawang Neng Angkoso Mung Kowe Dudu Wong Liyo [wanita] Balio Sewengi Nemoni Aku Gowonen Neng Kene Roso Kangenmu [pria].. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Kembang Tebu Sing Mabur Kanginan, Saksi Bisu, Sing Dadi Kenangan.. Prasetyamu Kuwi Mung Kiasan, Tresnamu Sak Iki Wis Ilang.. Neng Dalan Anyar Kowe Karo Sopo, Aku Ngerti Dewe Neng Ngarepe Moto.. Neng Dalan Anyar Kowe Kar.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play