Lirik lagu Didi Kempot Ketaman Asmara
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Saben Wayah Lingsir Wengi
Mripat Iki Ora Biso Turu
Tansah Kelingan Sliramu
Wong Ayu Kang Dadi Pepujanku

Bingung Rasane Atiku
Arep Sambat Nanging Karo Sopo
Nyatane Ora Kuwowo
Nyesake Atiku Sansoyo Nelongso

Wis Tak Lali-lali
Malah Sansoyo Kelingan
Nganti Tekan Mbesok Kapan Nggonku
Mendem Ora Biso Turu

Opo Iki Sing Jenenge
Wong Kang Lagi Ke Taman Asmoro
Prasasat Ra Biso Lali
Esuk Awan Bengi Tansah Mbedo Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ketaman Asmara Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Ketaman Asmara, lirik Ketaman Asmara Didi Kempot, lirik Didi Kempot Ketaman Asmara, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap, Download Lirik Lagu Ketaman Asmara Didi Kempot, Chord dan Lirik Lagu Ketaman Asmara Didi Kempot, Terjemahan Lirik Lagu Ketaman Asmara Didi Kempot,Didi Kempot Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ketaman Asmara, Profil Didi Kempot dan Lagu Ketaman Asmara, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ketaman Asmara Didi KempotKetaman Asmara
  Didi Kempot   Writed by Admin  713x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram