Didi Kempot   Writed by Admin
Bila Masih Ada Perasaan Cinta Janganlah Sembunyi Andai Masih Ada Ada Rasa Rindu Akupun Masih Mau Tak Tunggu Neng Ponorogo Tekamu Koyo Semono Tak Tunggu Neng Ponorogo Muliho Yen Iseh Nduwe Tresno Hampa Di Jiwa Ku.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Layangmu Tak Tompo Wingi Kuwi Wis Tak Woco Opo Karepe Atimu Trenyuh Ati Iki Moco Tulisanmu Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku Umpomo Tanganku Dadi Suwiwi Iki Ugo Aku Mesti Enggal Bali Ning Kepriye Maneh Mergo Kahananku.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Yen Liwat Kreteg Bacem Nratap Atiku Kelingan Karo Kowe Mantan Pacarku Rasane Koyo Mendem Tape Sing Wayu Kesuwen Ngempet Kangen, Pingin Ketemu Kamar Cilik Sewulan Rongatus Ewu Mulih Pabrik, Neng Kene Sing Tak Nggo Turu.. Read »
Saiki Aku Ra Percoyo Percoyo Karo Janjimu Biyen Sing Tak Sawang Mung Rupo Ora Ngerti Atimu Dek Wingi Kowe Ngomong Setyo Ora Tau Selingkuh Saiki Aku Uwis Ngerti Ngerti Polah Tingkahmu Neng Ngarep Mripat Iki Kowe N.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Saben Wayah Lingsir Wengi Mripat Iki Ora Biso Turu Tansah Kelingan Sliramu Wong Ayu Kang Dadi Pepujanku Bingung Rasane Atiku Arep Sambat Nanging Karo Sopo Nyatane Ora Kuwowo Nyesake Atiku Sansoyo Nelongso Wis Tak.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Saben Wayah Lingsir Wengi Mripat Iki Ora Biso Turu Tansah Kelingan Sliramu Wong Ayu Kang Dadi Pepujanku Bingung Rasane Atiku Arep Sambat Nanging Karo Sopo Nyatane Ora Kuwowo Nyesake Atiku Sansoyo Nelongso Wis Tak.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Dadi Ngene Lelakon Iki Urip Koyo Ning Pucuking Arit Kowe Sing Tak Tresnani Kowe Sing Tak Ugemi Ra Nyono Ra Ngiro Malah Lali Wis Tekan Kene Karepmu [lakumu] Tak Etutke Aku Malah Koe Padak-padake Sanajan Aku Wong D.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Sepine Ing Wengi Iki Aku Eling Atiku Mung Tansah Eling Karo Kowe Angin Parama Ribut Tansah Ngelingake Aku Ora Bakal Lali Karo Kowe Aku Kangen Kowe Esuk Awan Wengi Sore Aku Kangen Kowe Cah Ayu Aku Neng Kene Aku K.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Kalung Emas Sing Ono Gulumu Saiki Wis Malih Dadi Biru Luntur Koyo Tresnamu, Luntur Koyo Atimu Saiki Kowe Lali Karo Aku Kalung Emas Kuwi Biyen Tak Tuku Tak Pasrahke Mung Kanggo Sliramu Gedhe Roso Tresnaku Yo Mung Kanggo.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Kelingan Manis Eseme Trus Kelingan Ramah Gemuyune Tresno Lan Kasih, Kasih Sayange Karep Atiku Klakon Dadi Bojone Sayange Wes Nduwe Bojo Nanging Aku, Aku Wes Kadung Tresno Nelongso Rasaneng Ati Yen Aku Ra Klakon Melu.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play