Lirik lagu Didi Kempot Terminal Tirtonadi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nalikane Ing Tirtonadi
Ngenteni Tekane Bis Wayah Wengi
Tanganmu Tak Kanthi
Kowe Ngucap Janji
Lungo Mesti Bali

Rasane Ngitung Nganti Lali
Wis Pirang Taun Anggonku Ngenteni
Ngenteni Sliramu
Neng Kene Tak Tunggu
Nganti Saelingmu

Moso Rendeng Wis Ganti Ketigo
Opo Kowe Ra Kroso
Nek Kowe Esih Eling Lan Tresno
Kudune Kowe Kroso

Nalikane Ing Tirtonadi
Ngenteni Tekane Bis Wayah Wengi
Tanganmu Tak Kanthi
Kowe Ngucap Janji
Lungo Mesti Bali

Wis Suwe3x
Kangen Sing Tak Rasakke
Rasane3x
Rasane Koyo Ngene
Neng Kene3x
Aku Ngenteni Kowe
Aku Kangen
Kangenku Mung Kanggo Kowe

Rasane Ngitung Nganti Lali
Wis Pirang Taun Anggonku Ngenteni
Ngenteni Sliramu
Neng Kene Tak Tunggu
Nganti Saelingmu

Wis Suwe3x
Kangen Sing Tak Rasakke
Rasane3x
Rasane Koyo Ngene
Neng Kene3x
Aku Ngenteni Kowe
Aku Kangen
Kangenku Mung Kanggo Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Terminal Tirtonadi Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Terminal Tirtonadi, lirik Terminal Tirtonadi Didi Kempot, lirik Didi Kempot Terminal Tirtonadi, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  424x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram