Didi Kempot   Writed by Admin
Mung Kowe Sing Biso Nambani Aku Nalikane Ketulo Tulo Uripku Koyo Layangan Sing Rantas Taline Montang Manting Kapusan Kembange Lambe Mung Kowe Sing Ikhlas Nulungi Aku Nambani Loro Tresnoku Sewu Tatu Perihe Mung Kari Cr.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Senajan Kowe Ngilang, Ra Biso Tak Sawang Nanging Neng Ati Tansah Kelingan Manise Janji - Janjimu Kuwi Nglarani Ati Senajan Aku Lara, Ning Isih Kuat Nyonggo TATU Sing Ono Ndodo Perih Rasane Yen Eling Kowe Angel Tamban.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Mak Bapak Aku Ora Biso Mulih Bakdo Iki Atiku Sedih Mak Bapak Aku Ora Teko Neng Kene Aku Isih Kerjo Mung Donga Lan Pujimu Sing Tak Suwun Jroning Uripku Mak Bapak Uwis Ojo Nangis Woconen Layang Sing Tak Tulis Mak Ba.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Lingsir Wengi Sepi Durung Biso Nendro Kagodho Mring Wewayang Kang Ngerindhu Ati Kawitane Mung Sembrono Njur Kulino Ra Ngiro Yen Bakal Nuwuhke Tresno Nanging Duh Tibane Aku Dewe Kang Nemahi Nandang Bronto Kadung.. Read »
  Didi Kempot Feat Dory   Writed by Admin
Sepine Wengi Iki Neng Kene Aku Ngenteni Kesuwen Suwene Wis Pirang Sasi Ning Nickerie Kowe Ra Bali Opo Aku Salah Nalika Urip Sak Omah Rembulan Sing Ngilo Ono Segoro Padangono Ati Kulo Pujaan Hatiku Ra Teko Teko Ne.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Aduh Romo Ibu, Ngapuranen Aku Yen Ono Salah Lan Luputku.. Tak Rumangsani, Aku Nduweni Dosa Nganti Saiki, Isih Kroso Ning Dodo.. Rino Wengi, Ra Lali Tansah Ndedonga Memuji Marang, Kang Kuoso Mugi Enggal Entuk, Paring P.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Sudah Terlanjur Hancur Remuk Yang Ada Di Hati Apa Ini Yang Namanya Korban Janji Sudah Hancur Aku Harus Bagaimana Lewat Mana Agar Bertemu Denganmu Sudah Terlanjur Hancur Cintaku Tersesat Suka Sama Kamu Keburu Aku Memili.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Wis Kebacut Ambyar Remuk Sing Ning Ati Opo Ngene Iki Sing Jenenge Korban Janji Wis Ambyar Aku Kudu Kepiye Metu Ngendi Supoyo Ketemu Kowe Wis Kebacut Ambyar Tresnaku Kesasar Seneng Karo Kowe Selak Nggonku Milih Pacar W.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Saben Wayah Lingsir Wengi Mripat Iki Ora Bisa Turu Tansah Kelingan Sliramu Wong Ayu Kang Dadi Pepujanku Gela Rasaning Atiku Arep Sambat Nanging Karo Sapa Nyatane Ora Kuwawa Ngrasakke Atiku Sing Saya Nelangsa Wis Tak L.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Terkintil-kintil Cintaku Terkintil-kintil Tresnaku Karo Kowe Ra Bakal Tak Cuil-cuil Yayayaya Opo Tenan Mas Mana Buktinya Aku Aku Tak Mau Jo Ojo Kowe Mung Ngerayu Suwer Dik Tresnaku Ora Tak Ecer Tenan Mung Kowe Si.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play