Lirik lagu Didi Kempot Banyu Langit
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sworo Angin
Angin Sing Ngreridu Ati
Ngelingake Sliramu Sing Tak Tresnani
Pengen Nangis
Ngetokke Eluh Neng Pipi
Suwe Ra Weruh
Senajan Mung Ono Ngimpi
Ngalemo
Ngalem Neng Dadaku
Tambanono Roso Kangen Neng Atiku
Ngalemo
Ngalemo Neng Aku
Ben Ra Adem Kesiram Udaning Dalu
Banyu Langit
Sing Ono Nduwur Kayangan
Watu Gedhe
Kalingan Mendunge Udan
Telesono
Atine Wong Sing Kasmaran
Setyo Janji
Seprene Tansah Kelingan
Ademe Gunung Merapi Purba
Melu Krungu Swaramu Ngomongke Opo
Ademe Gunung Merapi Purba
Sing Neng Langgran Wonosari Yogjokarto
Janjine Lungane Ra Nganti Suwe Suwe
Pamit Esuk Lungane Ra Nganti Sore
Janjine Lungo Ra Nganti Semene Suwene
Nganti Kapan Tak Enteni Sak Tekane
Udan Gerimis
Telesono Klambi Iki
Jroning Dodo
Ben Ra Garing Ngekep Janji
Ora Lamis
Gedhene Nggonku Nresnani
Nganti Kapan
Aku Ora Biso Lali
Ademe Gunung Merapi Purbo
Melu Krungu Suaramu Ngomongke Opo
Ademe Gunung Merapi Purbo
Sing Neng Langgran Wonosari Yogjokarto
Janjine Lungane Ra Nganti Suwe Suwe
Pamit Esuk Lungane Ra Nganti Sore
Janjine Lungo Ra Nganti Semene Suwene
Nganti Kapan Tak Enteni Sak Tekane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Banyu Langit Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Banyu Langit, lirik Banyu Langit Didi Kempot, lirik Didi Kempot Banyu Langit, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  522x     Sunday, 23-01-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome