Didi Kempot   Writed by Admin
Kembang Tebu Sing Kabur Kanginan Saksi Bisu Sing Dadi Kenangan Prasetyamu Kui Mung Kiasan Tresnamu Saiki Wis Ilang Neng Dalan Anyar Kowe Karo Sopo Aku Ngerti Dhewe Neng Ngarepe Moto Neng Dalan Anyar Kowe Karo Sopo Ne.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Kucoba Coba Melempar Manggis Manggis Kulempar Mangga Kudapat, Kucoba Coba Melamar Gadis Gadis Kulamar Janda Kudapat Iki Piye Iki Piye Iki Piye Wong Tuwo Rabi Perawan, Prawane Yen Bengi Nangis Wae, Amargo Wedi Karo Ma.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Koyo Lintang Ning Langit Tresnaku Lan Tresnamu Ra Bakal Biso Ilang Senajan Wis Ganti Jaman Matur Nuwun Duh Gusti Seneng Rasaning Ati Priyo Sing Tak Tresnani Tansah Setyo Ngancani Aku Dudu Pujonggo Sing Pinter Gaw.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Wis Sakmestine Ati Iki Nelongso Wong Seng Tak Tresnani Mblenjani Janji Opo Ora Eling Naliko Semono Kebak Kembang Wangi Jroning Dodo Kepiye Maneh Iki Pancen Nasibku Kudu Nandang Loro Kaya Mengkene Remok Ati Iki Yen Eli.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Loro Tenan Meneng Wae Nglentruk Ora Doyan Mangan Loro Tenan Ra Gelem Ngadeg, Ra Gelem Manggung Aduh Sayang Lemes Tenan Tak Elus-elus Malah Mlungker Ono Kandhang Loyo Tenan Iki Piye, Iki Piye, Piye Sayang Bukan Bur.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Kroso Sepet Empinge Mlinjo Sirah Mumet Dik Nduwe Bojo Loro Mikir Sing Enom Mikir Sing Tuwo Ro Karone Podo Le Tresno Cekut Cekut Mumet Temenan Ati Bingung Dik Le Mbagi Katresnan Butuhe Akeh Duwit Pas Pasan Tanggal Eno.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Padang Njingglang Lampu Merkuri Bojoku Sayang Tur Pancen Gemati Yo Pinter Ngaji Sholat Ra Lali Karo Aku Tansah Ngajeni Omah Kayu Kamare Siji Latar Sing Reget Tansah Disaponi Ning Ati Ayem Rasane Tentrem Sopo Wonge Si.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Anakku Wedok Lulus Sekolah Nangis Karepe Pingin Kuliah Mugi Gusti Alloh Paringo Berkat Marang Kulo Tiyang Alit Sing Mboten Gadah Naliko Bayi Biyen Tak Kudang Rino Wengi Tak Gadang Gadang Senajan Wong Tuamu Dudu Juragan.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Pupur Lan Gincu Nambai Ayu Akeh Priyo Sing Gandrung Sliramu Senadyan Uwis Ngerti, Ngerti Sliramu Kembang Arum Ndalu Soko Kulino Tresnaku Ono Pingin Ngentaske Kowe Soko Ino Senadyan Diomong Tonggo Dadi Gunjingane Konco.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Netes Banyune Moto Aku Nangis Ketiban Ondho Rondo Tak Kiro Perawan Baraeng Wis Kawin Anake Sak Kandang Pancen Aku Wis Rondo Aku Rondo Anakku Limo Nanging Aku Sih Biso Diwolak Walik Koyo Nggoreng Telo Sapi Manak Lara.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play