Lirik lagu Didi Kempot Pancen Jodo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Wis Garise Yen Aku Bakal Urip Karo Kowe
Sanajan Kerep Tukaran Nanging Ati Ra Nate Bubaran

Seprene Lawase Wong Loro Ugo Podho Tresnane
Benere Jare Wong Tuwo Jodo Kuwi Sing Akeh Mirip Rupane

Yen Pancen Wis Jodho Seneng Susah Ayo Disonggo Wong Loro
Sopo Ngerti Saiki Rekoso Tembe Mburi Biso Mulyo
Ojo Digatekke Sopo Wae Sing Nggunem Awake Dewe
Nek Wis Jodo Mantrane Mbah Dukun Ra Bakal Biso Medhotke
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Pancen Jodo Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Pancen Jodo, lirik Pancen Jodo Didi Kempot, lirik Didi Kempot Pancen Jodo, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  231x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram