Lirik lagu Didi Kempot Pasar Klewer
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Singosaren Coyuten
Dadi Pusat Pertokoan
Wayah Sore Rame Tenan

Cilik Gedhe Podho Kumpul
Rambut Dowo Nganti Gundul
Persis Koyok Warung Gaul

Ireng Putih Nganti Pirang
Do Melu Model Sekarang
Jarene Kemajuan

Dandanane Ugal-ugalan
Polahe Ora Karuan
Eeee Koyo Wong Edan

Ning Pasar Klewer Kutho Solo
Jare Blonjo Pamite Kok Ngumbah Moto
Pasare Rame Tenan
Desek Desekan Nanging Jo Nganti Grayangan

Ning Pasar Klewer Kutho Solo
Kowe Rugi Tiwas Teko Ora Blonjo
Pasare Komplet Tenan
Pingin Opo Ning Kono Mesti Ono
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Pasar Klewer Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Pasar Klewer, lirik Pasar Klewer Didi Kempot, lirik Didi Kempot Pasar Klewer, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  215x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram