Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp72/sess_6nrco6fos9q44qb9974grgo4b1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/lsphp/session/lsphp72) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2
Lirik lagu Konangan Didi Kempot Feat Ray Nineball & Sunu Matta - lirik-lagu.net
Lirik lagu Didi Kempot Feat Ray Nineball & Sunu Matta Konangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Saiki Aku Ra Percoyo
Percoyo Karo Janjimu
Biyen Sing Tak Sawang Mung Rupo
Ora Ngerti Atimu

Dek Wingi Kowe Ngomong Setyo
Ora Tau Selingkuh
Saiki Aku Uwis Ngerti
Ngerti Polah Tingkahmu

Neng Ngarep Mripat Iki
Kowe Ngelarani Aku
Karo Wong Liyo
Kuwi Kancaku

Reff:
O..o.. Kowe Konangan
Pacaran Maneh
Karo Wong Liyo
Konco Kenthelku O..o..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Konangan Didi Kempot Feat Ray Nineball & Sunu Matta, lirik lagu Didi Kempot Feat Ray Nineball & Sunu Matta Konangan, lirik Konangan Didi Kempot Feat Ray Nineball & Sunu Matta, lirik Didi Kempot Feat Ray Nineball & Sunu Matta Konangan, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot Feat Ray Nineball & Sunu Matta terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot Feat Ray Nineball & Sunu Matta terlengkap
  Didi Kempot Feat Ray Nineball & Sunu Matta   Writed by Admin  239x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram