Lirik lagu Didi Kempot Teles Kebes
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Teles Kebes Klambi Sing Tak Enggo Iki
Udan Deres Aku Ra Peduli
Mlaku Tanpo Payung Mergo Atiku Bingung
Urip Ijen Tanpo Bopo Biyung

Nganti Kapan Kudu Tak Lakoni
Pacoban Urip Awakku Iki
Seprene Lawase Aku Urip Dewe
Neng Kene Ora Ono Kancane

Udan Deres Teles Kebes Klambi Iki
Karepe Ati Kepengin Nggoleki
Udan Deres Teles Kebes Klambi Iki
Aduh Bapa Biyung Kowe Ono Ngendi

Aku Pengin Nangis Nangis Neng Pangkonmu
Koyo Bayi Nangis Nyuwun Banyu Susu
Aku Pengin Nangis Nangis Neng Pangkonmu
Bapa Biyung Rungokno Tangisku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Teles Kebes Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Teles Kebes, lirik Teles Kebes Didi Kempot, lirik Didi Kempot Teles Kebes, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  213x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu