Lirik lagu Ochol Dhut Gugur
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Rumasane
Kita Wong Ora Duwe
Disakiti Dikhianati
Kaya Langka Harga Diri

Larane Ngati Bli Bisa Ngobati
Tangisan Wengi Ingkang Nyakseni
Gemuruh Udan Buang Harapan
Cinta Ora Dadi Sawiji
Ilang Ning Dalan

#Reff

Rasane Lara Ora Kuat Nyangga
Wong Sing Tek Sayang Ngianati Cinta
Uwis Terlanjur Hubungan Gugur
Cinta Ora Ingkang Tek Singkur
Ganti Pelipur

Yen Cinta Mung Modal Setia Olihe Lara
Rumasane Kita Wong Langka Mung Bisa Apa

Lawase Hubungan Sun Hancur Mung Karena
Harta
Durung Sempet Melengkunge Janur
Wis Ninggalna

Memang Sun Kudu Ngaca
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Gugur Ochol Dhut, lirik lagu Ochol Dhut Gugur, lirik Gugur Ochol Dhut, lirik Ochol Dhut Gugur, Kumpulan lirik lagu Ochol Dhut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Ochol Dhut terlengkap
  Ochol Dhut   Writed by Admin  138x     Thursday, 05-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram