Lirik lagu Demy Ngidam Angenan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ha... Ha... Ho....
Ha... Ha... Ho....

Bengene Riko Sun Sayang
Mergane Riko Hang Isun Eman
Dudu Welas Hang Apusan
Tapi Welase Welas Temenanan....

Ibarat Ulan Lan Lintang
Mager Sari Ring Pethenge Bengi
Nebar Sunar Sing Ukuran....
Mergane Dunyo Myakne Katon Padhang

Saiki Isun Sing Ngiro
Apuwo Riko Lali Nong Bengene
Riko Lali Nong Janjine
Riko Lali Nong Welase
Riko Lali Nong Ceritane.....eman

Siji Sewu Sun Wis Dadi
Salah Sijine Uwong Hang Kelangan
Saikine Isun Getun
Saikine Isun Bingung
Koyo Ngidang Sing Kelaksan...

Ho.........
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Ngidam Angenan Demy, lirik lagu Demy Ngidam Angenan, lirik Ngidam Angenan Demy, lirik Demy Ngidam Angenan, Kumpulan lirik lagu Demy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi Demy terlengkap
  Demy   Writed by Admin  133x     Monday, 08-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram