Lirik lagu Didi Kempot Gawe Gelo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Koyo Wong Wuto Sing Ilang Tekane
Mlakumu Ing Wengi Kuwi
Opo Sing Kok Karepake
Naliko Aku Ngerti
Sliramu Cidro Janji
Ngapusi Awakku
Rasane Ati Iki
Koyo Ra Percoyo
Kowe Ngimpi Opo
Rasane Kepingin Njerit
Nangisi Tresnaku
Nangisi Nasibku

Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Ngapusi Aku
Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Gawe Gelo
Koyo Wong Wuto Sing Ilang Tekane
Mlakumu Ing Wengi Kuwi
Opo Sing Kok Karepake
Naliko Aku Ngerti
Sliramu Cidro Janji
Ngapusi Awakku
Rasane Ati Iki
Koyo Ra Percoyo
Kowe Ngimpi Opo
Rasane Kepingin Njerit
Nangisi Tresnaku
Nangisi Nasibku
Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Ngapusi Aku
Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Gawe Gelo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Gawe Gelo Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Gawe Gelo, lirik Gawe Gelo Didi Kempot, lirik Didi Kempot Gawe Gelo, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  115x     Thursday, 27-08-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu