Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp72/sess_3p61a3ml64ov24hnmvbo5sev5v, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/lsphp/session/lsphp72) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2
Lirik lagu Gawe Gelo Didi Kempot - lirik-lagu.net
Lirik lagu Didi Kempot Gawe Gelo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Koyo Wong Wuto Sing Ilang Tekane
Mlakumu Ing Wengi Kuwi
Opo Sing Kok Karepake
Naliko Aku Ngerti
Sliramu Cidro Janji
Ngapusi Awakku
Rasane Ati Iki
Koyo Ra Percoyo
Kowe Ngimpi Opo
Rasane Kepingin Njerit
Nangisi Tresnaku
Nangisi Nasibku

Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Ngapusi Aku
Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Gawe Gelo
Koyo Wong Wuto Sing Ilang Tekane
Mlakumu Ing Wengi Kuwi
Opo Sing Kok Karepake
Naliko Aku Ngerti
Sliramu Cidro Janji
Ngapusi Awakku
Rasane Ati Iki
Koyo Ra Percoyo
Kowe Ngimpi Opo
Rasane Kepingin Njerit
Nangisi Tresnaku
Nangisi Nasibku
Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Ngapusi Aku
Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Gawe Gelo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Gawe Gelo Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Gawe Gelo, lirik Gawe Gelo Didi Kempot, lirik Didi Kempot Gawe Gelo, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  278x     Thursday, 27-08-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram