Didi Kempot Feat. Yuni Shara   Writed by Admin
Wangine Kembang Tresno Kari Tilase, Ning Ngopo Kowe Cidro Lali Janjine Lungamu Nggawe Gelo Nyikso Atiku Loro Aku Wong Isih Urip Mbok Anggep Wis Tanpo Nyowo Ning Ngopo Ono Tresno Yen Kudu Pisah, Sewengi Aku Seneng.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play