Lirik lagu Didi Kempot Feat. Yuni Shara Kapusan Janji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wangine Kembang Tresno
Kari Tilase,
Ning Ngopo Kowe Cidro
Lali Janjine
Lungamu Nggawe Gelo
Nyikso Atiku Loro
Aku Wong Isih Urip
Mbok Anggep Wis Tanpo Nyowo

Ning Ngopo Ono Tresno
Yen Kudu Pisah,
Sewengi Aku Seneng
Seprene Susah
Tresnamu Uwis Ilang
Garing Kegowo Angin
Yen Ngerti Koyo Ngene
Kenal Kowe,ora Pengen

Larane Ati Iki Nganti Kapan Ora Ngerti
Seprene Raono Wong Sing Nambani
Larane Ati Iki Nganti Kapan Ora Ngerti
Marine Yen Kowe Teko Ngugemi Janjimu

Ning Ngopo Ono Tresno
Yen Kudu Pisah,
Sewengi Aku Seneng
Seprene Susah
Tresnamu Uwis Ilang
Garing Kegowo Angin
Yen Ngerti Koyo Ngene
Kenal Kowe,ora Pengen

Larane Ati Iki Nganti Kapan Ora Ngerti
Seprene Raono Wong Sing Nambani
Larane Ati Iki Nganti Kapan Ora Ngerti
Marine Yen Kowe Teko Ngugemi Janjimu...

Larane Ati Iki Nganti Kapan Ora Ngerti
Seprene Raono Wong Sing Nambani
Larane Ati Iki Nganti Kapan Ora Ngerti
Marine Yen Kowe Teko Ngugemi Janjimu...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kapusan Janji Didi Kempot Feat. Yuni Shara, lirik lagu Didi Kempot Feat. Yuni Shara Kapusan Janji, lirik Kapusan Janji Didi Kempot Feat. Yuni Shara, lirik Didi Kempot Feat. Yuni Shara Kapusan Janji, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot Feat. Yuni Shara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Didi Kempot Feat. Yuni Shara terlengkap
  Didi Kempot Feat. Yuni Shara   Writed by Admin  45x     Thursday, 17-12-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu