Lirik lagu Didi Kempot Gelo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Neng Ngendi Nggonku Nggoleki
Mung Abote Kepingin Ketemu
Senajan Adoh Tak Parani
Mung Nuruti Kekareping Ati

Bareng Saiki Ketemu
Kowe Lungo Ninggalne Aku
Koyo Sing Nyendal Atiku
Luh Tumetes Nelesi Pipiku

Yen Pancene Wis Ra Tresno
Mbok Yo Kondo, Kondo Sing Prasetyo
Ojo Gawe Gelo Ati
Aku Ora Bakal Nggondeli

Koyo Ngene Lelakonku
Mbiyen Ngopo Kok Ndadak Ketemu
Yen Pancene Di Tinggalne
Gawe Gelo Ati Sak Lawase

Yen Pancene Wis Ra Tresno
Mbok Yo Kondo, Kondo Sing Prasetyo
Ojo Gawe Gelo Ati
Aku Ora Bakal Nggondeli

Neng Ngendi Nggonku Nggoleki
Mung Abote Kepingin Ketemu
Senajan Adoh Tak Parani
Mung Nuruti Kekareping Ati

Bareng Saiki Ketemu
Kowe Lungo Ninggalne Aku
Koyo Sing Nyendal Atiku
Luh Tumetes Nelesi Pipiku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Gelo Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Gelo, lirik Gelo Didi Kempot, lirik Didi Kempot Gelo, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  527x     Sunday, 19-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram