Lirik lagu Langgam Tondo Moto
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Senajanto Ora Mitro
Tondo Moto Sing Tak Tompo
Sanajan Among Sepele
Ngelingake Kabeh Lelabete

Koyo Rembulan Lumaku
Kang Madangi Wanci Dalu
Koyo Tumetese Banyu
Ngelingake Kangene Atiku

Kae Tondo Moto
Mertandani Ati Tresno
Nadyan Nate Nggawe Gelo
Ning Nyatane Mung Katon Ning Moto

Tak Simpen Ono Kamarku
Dadi Sulihe Sliramu
Tak Simpen Ono Atiku
Liyo Wektu Bakale Ketemu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tondo Moto Langgam, lirik lagu Langgam Tondo Moto, lirik Tondo Moto Langgam, lirik Langgam Tondo Moto, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  3042x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram