Lirik lagu Arda Ora Biso Muleh
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mak Bapak, Aku Ora Biso Mulih
Bodo Iki Atiku Sedih
Mak Bapak, Aku Ora Teko
Neng Kene Aku Isih Kerjo

Mung Donga Lan Pujimu
Sing Tak Suwun Jroning Uripku

Mak Bapak, Uwis Ojo Nangis
Woconen Layang Sing Tak Tulis
Mak Bapak, Ngapuranen Aku
Yen Ono Salah Lan Luputku

Neng Kene Koyo Ngene Rasane
Pingin Mulih Isih Kurang Sangune

Suwarane Takbir Ing Wayah Wengi
Ngelingke Salah Dosa Iki
Kepingin Sungkem Ning Kudu Kepiye Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki
Mak Bapak, Uwis Ojo Nangis
Woconen Layang Sing Tak Tulis
Mak Bapak, Ngapuranen Aku
Yen Ono Salah Lan Luputku

Neng Kene Koyo Ngene Rasane
Pingin Mulih Isih Kurang Sangune

Suwarane Takbir Ing Wayah Wengi
Ngelingke Salah Dosa Iki
Kepingin Sungkem Ning Kudu Kepiye Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki

Suwarane Takbir Ing Wayah Wengi
Ngelingke Salah Dosa Iki
Kepingin Sungkem Ning Kudu Kepiye Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ora Biso Muleh Arda, lirik lagu Arda Ora Biso Muleh, lirik Ora Biso Muleh Arda, lirik Arda Ora Biso Muleh, Kumpulan lirik lagu Arda terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Arda terlengkap
  Arda   Writed by Admin  375x     Sunday, 05-04-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu