Lirik lagu Didi Kempot Cidro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wis Sakmestine Ati Iki Nelongso
Wong Seng Tak Tresnani Mblenjani Janji
Opo Ora Eling Naliko Semono
Kebak Kembang Wangi Jroning Dodo

Kepiye Maneh Iki Pancen Nasibku
Kudu Nandang Loro Kaya Mengkene
Remok Ati Iki Yen Eling Janjine
Ora Ngiro Jebulmu Lamis Wae

Gek Opo Salah Awakku Iki
Kowe Nganti Tego Mblenjani Janji
Opo Mergo Kahanan Uripku Iki

Mlerat Bondo Seje Karo Uripmu
Aku Nelongso Mergo Kebacut Tresno
Ora Ngiro Seikine Cidro

Kepiye Maneh Iki Pancen Nasibku
Kudu Nandang Loro Kaya Mengkene
Remok Ati Iki Yen Eling Janjine
Ora Ngiro Jebulmu Lamis Wae

Gek Opo Salah Awakku Iki
Kowe Nganti Tego Mblenjani Janji
Opo Mergo Kahanan Uripku Iki
Mlerat Bondo Seje Karo Uripmu

Aku Nelongso Mergo Kebacut Tresno
Ora Ngiro Seikine Cidro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Cidro Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Cidro, lirik Cidro Didi Kempot, lirik Didi Kempot Cidro, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  1152x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu