Lirik lagu Langgam Tlingsingan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Diparani Ngoyo Oyo
Jarene Wong Wis Mangkat Lungo
Dinenteni Ngoyo Oyo
Jarene Wong Wis Teko Kono

Wong Yen Ora Kebeneran
Jarene Tansah Katon Cuwo
Wong Yen Pinuju Tlingsingan
Anane Sajak Mung Sujana

Warno Warno Pandakwane
Nadyan Durung Ketemu Dewe
Duko-duko Pamuwuse
Trimo Wurung Semene Wae

Bareng Sampun Pepanggihan
Nyatane Njur Luluh Batine
Nganti Wegah Perpisahan
Nyatane Njur Podo Tresnane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tlingsingan Langgam, lirik lagu Langgam Tlingsingan, lirik Tlingsingan Langgam, lirik Langgam Tlingsingan, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  1575x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram