Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp72/sess_cloqskf21b7ptb8ck0mqjd9okr, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/lsphp/session/lsphp72) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2
Lirik lagu Ditinggal Pas Sayang-sayange Safira Inema - lirik-lagu.net
Lirik lagu Safira Inema Ditinggal Pas Sayang-sayange
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Loro Rasane Ati Nganti Ra Biso Lali
Tresno Tulus Songko Ati Di Laraniti
Kowe Janji Tresno Tulus Songko Ati
Nyatane Kowe Nggawe Loro Ati

Piye Kabarmu Sayang Opo Kowe Eling Aku
Biyen Sing Mbok Tinggal Tanpo Mesakne
Kowe Ninggal Aku Pas Sayang Sayange
Lungamu Ninggal Tatu Ning Atiku

Tatu Ning Atiku Loro Rasane
Nganti Koyo Di Iris-iris Rasane
Mergo Naliko Aku Sayang Sayange
Kowe Mutus Tresno Cukup Sakmene

Keronto Ronto Ati Rasane
Koyo Ra Biso Tak Ibaratake
Amung Mergo Masalah Sing Sepele
Kowe Nduwe Tresno Liyane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ditinggal Pas Sayang-sayange Safira Inema, lirik lagu Safira Inema Ditinggal Pas Sayang-sayange, lirik Ditinggal Pas Sayang-sayange Safira Inema, lirik Safira Inema Ditinggal Pas Sayang-sayange, Kumpulan lirik lagu Safira Inema terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Safira Inema terlengkap
  Safira Inema   Writed by Admin  522x     Monday, 27-07-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram