Safira Inema   Writed by Admin
Engkau Yang Mulai Engkau Yang Berjanji Engkau Pula Yang Mengingkari Begitu Tega Tanpa Rasa Iba Kau Tinggalkan Luka Masih Disini Di Kamar Sunyi Hanya Lilin Menemani Harus Kemana Akan Kubawa Cerita Ini Sungguh Ke.. Read »
  Safira Inema   Writed by Admin
Ojo Kowe Mikir Gampang, Dadi Aku Soro Tenan Nanging Tak Kuat Kuatne Bersabar Jajal Kowe Dadi Aku, Tak Jamin Tambah Kuru Gusti Tolong Sadarne Sayangku Wes Pancen Tresnoku Marakke Bertahan Nyanding Kwe Sing Isih Kumat Ku.. Read »
  Safira Inema   Writed by Admin
Rasane Koyo Ngene Yen Lagi Nandang Kahanan Tak Kuat-kuatne Ati Nadyan Loro Tenan Sing Dikarepne Selawase Sesandingan Nyatane Kabeh Mung Dadi Kenangan Yen Pancen Mung Semene Tresnomu Kanggo Awakku Yo Wis Kudu Tak Li.. Read »
  Safira Inema   Writed by Admin
Loro Rasane Ati Nganti Ra Biso Lali Tresno Tulus Songko Ati Di Laraniti Kowe Janji Tresno Tulus Songko Ati Nyatane Kowe Nggawe Loro Ati Piye Kabarmu Sayang Opo Kowe Eling Aku Biyen Sing Mbok Tinggal Tanpo Mesakne Kowe.. Read »
  Safira Inema   Writed by Admin
Tak Lali Lali Aku Soyo Kelingan Tak Eman Eman Jebule Aku Ora Keduman Kowe Sing Tak Sayang Kowe Tego Ngelian Janjimu Koyo Mendung Di Tunggu Ora Sido Udan Omonganmu Koyo Tahu Ora Iso Di Gugu Gawe Gelo Rosone Atiku.. Read »
  Safira Inema   Writed by Admin
Ora Butuh Janji Nanging Butuh Bukti Aku Uwis Kesel Ko Apusi Ko Larani Aku Ko Dustai Aku Dengan Semua Bujuk Rayumu Ora Butuh Bondo Ora Butuh Donyo Butuhku Koe Setio Koe Nyunget Moto Neng Arepku Tego Koe Ganden.. Read »
  Safira Inema   Writed by Admin
Kebangeten Nasibku Koe Tego Ninggal Aku Opoto Salahku Opoto Dosaku Nyekso Batinku Opo Koe Ra Kelingan Naliko Sesandingan Koe Tego Ngelian Atiku Loro Mergo Kelangan Opo Koe Ra Kelingan Naliko Sesandingan Koe Teg.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play