Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp72/sess_9e7fb1octtaqgmk6sff47ea5jr, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/lsphp/session/lsphp72) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2
Lirik lagu Tresno Sudro Safira Inema - lirik-lagu.net
Lirik lagu Safira Inema Tresno Sudro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Abote Wong Nandang Tresno
Tak Belani Nganti Tekan Pati
Tresnaku Mung Kanggo Siro
Kusumo Bagus Sing Merak Ati

Awan Bengi Ra Biso Lali
Tansah Eling Esem Mu
Nganti Kapan Aku Ra Ngerti
Iso Nyanding Sliramu

Abote Dadi Wong Sudro
Tresno Tulus Ora Dipercoyo
Wong Tuwo Ngumbar Sujono
Tansah Kiro Aku Wong Durjono

Pancen Dalan Sing Tak Liwati
Ngalor Ngidul Mung Dengkul
Paribasan Turu Klesetan
Uripku Tansah Cedak Pacoban

Wong Bagus Wong Bagus Tak Enteni
Lilane Wong Tuwaku Nerimo Kowe
Sing Sabar Sing Sabar Yo Tresnaku
Ing Tembe Mburi Bakal Dadi Duwekmu
Duh Gusti Sing Tak Puji
Paringono Dalan Kanggo Tresnaku

Abote Dadi Wong Sudro
Tresno Tulus Ora Dipercoyo
Wong Tuwo Ngumbar Sujono
Tansah Kiro Aku Wong Durjono

Pancen Dalan Sing Tak Liwati
Ngalor Ngidul Mung Dengkul
Paribasan Turu Klesetan
Uripku Tansah Cedak Pacoban

Wong Bagus Wong Bagus Tak Enteni
Lilane Wong Tuwaku Nerimo Kowe
Sing Sabar Sing Sabar Yo Tresnaku
Ing Tembe Mburi Bakal Dadi Duwekmu
Duh Gusti Sing Tak Puji
Paringono Dalan Kanggo Tresnaku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tresno Sudro Safira Inema, lirik lagu Safira Inema Tresno Sudro, lirik Tresno Sudro Safira Inema, lirik Safira Inema Tresno Sudro, Kumpulan lirik lagu Safira Inema terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Safira Inema terlengkap
  Safira Inema   Writed by Admin  126x     Friday, 13-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram