Lirik lagu Langgam Lara Branta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yen Kelingan Mring Sliramu, Aduh..
Kaya Rinujit Atiku
Yen Siang Tansah Katon Malelo
Dalu Datan Bisa Nendro

Apa Sliramu Wis Lali Tenan
Dhek Semono Nate Janji
Sedyo Arep Urip Bebarengan
Bungah Susah Dilakoni

Nanging Aku Ora Ngiro
Yen Sliramu Bakal Cidro
Bareng Saiki Wis Mulyo
Banjur Kromo

Ora Nganggo Kandha-khanda.....

Opo Pancen Wis Pesthine Aduh...
Aku Mung Kudu Narimo
Sapa Kang Bisa Paring Usada
Wong Kang Nandang Lara Branta


Bowo : Yen Ing Tawang Ana Lintang

Yen Ing Tawang Ana Lintang
Wong Bagus/wong Ayu Aku Ngenteni
Marang Mega Ing Angkasa
Sun Takon Wartane Reki
Janji-jani Ku Eling
Sumedot Rasaning Tyas Ingsun
Nimas Ingsun Prasapa
Sineksenan Bumi Langit
Tangising Tyas Ngenteni Padang Rembulan

Yen Ing Tawang Ana Lintang

Yen Ing Tawang Ana Lintang, Wong Bagus/wong Ayu
Aku Ngenteni Tekamu
Marang Mega Ing Angkasa, Kangmas/nimas
Sun Takokne Pawartamu

Janji-jani Aku Eling, Wong Bagus
Sumedot Rasane Ati
Lintang-lintang Ngiwi-ngiwi, Kangmas/nimas
Tresnaku Sundul Wiyati

Dek Semana Janjimu Disekseni
Mega Kartika Ka Iring Rasa Tresna Asih


Yen Ing Tawang Ana Lintang Wong Bagus/wong Ayu
Rungokno Tangising Ati
Binarung Swarane Ratri Kangmas/nimas
Ngenteni Wulan Ndadari
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Lara Branta Langgam, lirik lagu Langgam Lara Branta, lirik Lara Branta Langgam, lirik Langgam Lara Branta, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  1956x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
PHP Write Text To Image, Add Text To Image
Php Format Size (kb, Mb, Gb)
Php Send Fcm Android Notification
Php Retrieves The Contents Of The Specified Div
Php Removes The Div And Displays The Contents
Android Create Tab Fragment / Viewpager
Jasa Pembuatan Website Profesional (Latechdev)
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux