Lirik lagu Langgam Kesengsem Sinden
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dino Minggu Jagong Ning
Aku Nyawang Sinden 3 Ayu Ayu
Yo Mung Siji Sing Nyantol
Lungguhe Tengah Awake

Embuh Ngopo Kok Bs Kengguh Atiku
Opo Mergo Keprungu Suarane Merdu
Yen Tak Sawang Mesti Mesem Karo Ngguyu
Kiro2 Opo Sneng Karo Aku

Mas Mc Sampeyan Minangka Saksi
Aku Pingin Kenal Karo Sinden Kui
Mas Mc Sindene Omahe Ngendi
Opo Glm Mengko Yen Tak Terke Bali

Tak Cedaki Aku Jaluk Alamate
Tak Takoni Jare Ws Ana Sing Duwe
Mulih Jagong Andomblong Bingung Pikire
Deleg-deleg Kesengsem Karo Sindene
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kesengsem Sinden Langgam, lirik lagu Langgam Kesengsem Sinden, lirik Kesengsem Sinden Langgam, lirik Langgam Kesengsem Sinden, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  2076x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram