Lirik lagu Langgam Kesengsem Sinden
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dino Minggu Jagong Ning
Aku Nyawang Sinden 3 Ayu Ayu
Yo Mung Siji Sing Nyantol
Lungguhe Tengah Awake

Embuh Ngopo Kok Bs Kengguh Atiku
Opo Mergo Keprungu Suarane Merdu
Yen Tak Sawang Mesti Mesem Karo Ngguyu
Kiro2 Opo Sneng Karo Aku

Mas Mc Sampeyan Minangka Saksi
Aku Pingin Kenal Karo Sinden Kui
Mas Mc Sindene Omahe Ngendi
Opo Glm Mengko Yen Tak Terke Bali

Tak Cedaki Aku Jaluk Alamate
Tak Takoni Jare Ws Ana Sing Duwe
Mulih Jagong Andomblong Bingung Pikire
Deleg-deleg Kesengsem Karo Sindene
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kesengsem Sinden Langgam, lirik lagu Langgam Kesengsem Sinden, lirik Kesengsem Sinden Langgam, lirik Langgam Kesengsem Sinden, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap, Download Lirik Lagu Kesengsem Sinden Langgam, Chord dan Lirik Lagu Kesengsem Sinden Langgam, Terjemahan Lirik Lagu Kesengsem Sinden Langgam,Langgam Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kesengsem Sinden, Profil Langgam dan Lagu Kesengsem Sinden, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kesengsem Sinden LanggamKesengsem Sinden
  Langgam   Writed by Admin  6880x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram