Lirik lagu Ndarboy Genk Sepi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Isih Ngenteni
Kowe Ora Kunjung Bali
Kabeh Uwong Tak Takoni
Kowe Ono Neng Ngendi

Opo Kowe Wes Lali
Opo Rosomu Wes Mati
Biyen Kowe Ninggali Janji
Jare Bakal Sehidup Semati

Ngopo Kowe Tego Ngapusi
Kau Memilih Pindah Ke Lain Hati

Tulung (tulung Tulung) Tulung Kowe Iso Ngerteni
Sepi (sepi) Aku Raono Seng Ngancani
Aku (aku Aku Aku) Seprene Raiso Lali
Raono Kowe Suwe Suwe Aku Edan Dewe

Opo Kowe Wes Lali
Opo Rosomu Wes Mati
Biyen Kowe Ninggali Janji
Jare Bakal Sehidup Semati

Ngopo Kowe Tego Ngapusi
Kau Memilih Pindah Ke Lain Hati

Tulung (tulung Tulung) Tulung Kowe Iso Ngerteni
Sepi (sepi) Aku Raono Seng Ngancani
Aku (aku Aku Aku) Seprene Raiso Lali
Raono Kowe Suwe Suwe Aku Edan

Tulung (tulung Tulung) Tulung Kowe Iso Ngerteni
Sepi (sepi) Aku Raono Seng Ngancani
Aku (aku Aku Aku) Seprene Raiso Lali
Raono Kowe Suwe Suwe Aku Edan Dewe

Pengen Nyemplung Kali
Nanging Aku Wedi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Sepi Ndarboy Genk, lirik lagu Ndarboy Genk Sepi, lirik Sepi Ndarboy Genk, lirik Ndarboy Genk Sepi, Kumpulan lirik lagu Ndarboy Genk terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Ndarboy Genk terlengkap
  Ndarboy Genk   Writed by Admin  33x     Sunday, 22-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram