Lirik lagu Langgam Kembang Rawe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Caritane Wong Seneng Tunggal Sak Bale
Wiwitane Lungguh Jejer Sabendinane
Soyo Suwe Saben Jejer Nyekel Tangane
Banjur Ngomong Mas Aku Tresno Kowe

Caritane Wong Seneng Tunggal Sak Bale
Wiwitane Lungguh Jejer Sabendinane
Soyo Suwe Saben Jejer Nyekel Tangane
Banjur Ngomong Mas Aku Tresno Kowe

Kembang Kenongo Atiku Digawe Loro
Kembang Melati Agawe Lorone Ati
Kembang Kecubung Agawe Atiku Bingung
Kembange Mawar Tresnaku Wis Katon Buyar

Mulo Wong Tresno Ora Keno Nggo Sembrono
Ora Becik Kanggone Poro Wanito
Kembange Rawe Iku Paribasane
Tinimbang Rame Luwih Becik Tak Tinggalne
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kembang Rawe Langgam, lirik lagu Langgam Kembang Rawe, lirik Kembang Rawe Langgam, lirik Langgam Kembang Rawe, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap, Download Lirik Lagu Kembang Rawe Langgam, Chord dan Lirik Lagu Kembang Rawe Langgam, Terjemahan Lirik Lagu Kembang Rawe Langgam,Langgam Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kembang Rawe, Profil Langgam dan Lagu Kembang Rawe, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kembang Rawe LanggamKembang Rawe
  Langgam   Writed by Admin  7324x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram