Lirik lagu Mahesa Ilangono Isun
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Siji Sijine Ganjelan Urip Isun
Sing Biso Sempurno Nyenengaken Riko
Keroso Salah, Keroso Ati Getun
Apuwo Kok Sing Biso

Isun Weruh Kadung Riko Welas Temenan
Atin Riko Sing Ono Panggon Kanggo Liyo
Tapi Ono Baen Alangane Kanggo Riko Isun Siji

Ilangono Isun Teko Atin Riko
Myakne Sing Keseron Riko Nanggung Roso
Buseken Isun Teko Angen-angenan
Anggepen Isun Sing Tau Ngisi Ati

Masio Sak Abot-abote Welas Ring Ati
Tetep Baen Isun Sing Biso Disanding
Mergo Isun Lan Riko Mung Biso Ngelakoni
Paran Jare Karepe Urip

Isun Weruh Kadung Riko Welas Temenan
Atin Riko Sing Ono Panggon Kanggo Liyo
Tapi Ono Baen Alangane Kanggo Riko Isun Siji

Ilangono Isun Teko Atin Riko
Myakne Sing Keseron Riko Nanggung Roso
Buseken Isun Teko Angen-angenan
Anggepen Isun Sing Tau Ngisi Ati

Ilangono Isun Teko Atin Riko
Myakne Sing Keseron Riko Nanggung Roso
Buseken Isun Teko Angen-angenan
Anggepen Isun Sing Tau Ngisi Ati

Masio Sak Abot-abote Welas Ring Ati
Tetep Baen Isun Sing Biso Disanding
Mergo Isun Lan Riko Mung Biso Ngelakoni
Paran Jare Karepe Urip
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ilangono Isun Mahesa, lirik lagu Mahesa Ilangono Isun, lirik Ilangono Isun Mahesa, lirik Mahesa Ilangono Isun, Kumpulan lirik lagu Mahesa terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Mahesa terlengkap
  Mahesa   Writed by Admin  124x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu