Lirik lagu Langgam Jenang Gulo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Jenang Gulo Kowe Ojo Lali
Marang Aku Iki, Cah Ayu
Nalikane Nandang Susah
Sopo Sing Ngancani

Dek Semono Aku Tetep Setyo Sarto Tetep Tresno
Dereng Nate Gawe Gelo Lan Gawe Kuciwa

Ning Sak Iki Bareng Mukti
Kowe Kok Njur Malah Lali, Marang Aku
Sithik Sithik Mesti Nesu
Terus Ngajak Padu ....
Jo Ngono Ojo Ngono....

Opo Kowe Pancen Ra Kelingan
Jamane Dek Mbiyen Cah Ayu
Kowe Janji Bungah Susah Pada Di Lakoni
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Jenang Gulo Langgam, lirik lagu Langgam Jenang Gulo, lirik Jenang Gulo Langgam, lirik Langgam Jenang Gulo, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap, Download Lirik Lagu Jenang Gulo Langgam, Chord dan Lirik Lagu Jenang Gulo Langgam, Terjemahan Lirik Lagu Jenang Gulo Langgam,Langgam Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Jenang Gulo, Profil Langgam dan Lagu Jenang Gulo, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Jenang Gulo LanggamJenang Gulo
  Langgam   Writed by Admin  2939x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram