Lirik lagu Langgam Esemmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Suwe Ora Ketemu Cah Ayu
Gawe Kangen Ing Atiku
Tak Suwun Rinten Lan Dalu
Pamujiku Manggiho Rahayu

Lha Piye Genah Genahe Yo Gene
Tak Anti Anti Khabare
Ora Esuk Ora Sore
Mung Kelingan Sak Solah Bawane

Nadyan Mung Krungu Suarane
Opo Maneh Yen Nyawang Eseme
Bebasan Segoro Madu Kalah Manis
Sing Manis Pancen Esemu

Ibo Bungah Ing Ati Cah Manis
Antuk Nugrahaning Gusti
Nora Mung Jroning Impenku
Biso Nyanding Sliramu Cah Ayu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Esemmu Langgam, lirik lagu Langgam Esemmu, lirik Esemmu Langgam, lirik Langgam Esemmu, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  1387x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram