Lirik lagu Didi Kempot Jambu Alas
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kelingan Manis Eseme
Trus Kelingan Ramah Gemuyune
Tresno Lan Kasih, Kasih Sayange
Karep Atiku Klakon Dadi Bojone

Sayange Wes Nduwe Bojo
Nanging Aku, Aku Wes Kadung Tresno
Nelongso Rasaneng Ati
Yen Aku Ra Klakon Melu Nduweni

Reff:
Jambu Alas Kulite Ijo
Sing Digagas Wes Duwe Bojo
Ada Gula Ada Semut
Durung Rondho Ojo Direbut

Sumpah Ning Batin
Yen Kula Tidak Dikawin
Tekade Ngati
Ora Bakal Luruh Ganti
Sumpah Wis Janji
Arep Sehidup Semati
Seneng Lan Sedih
Bareng-bareng Dilakoni

Jambu Alas Nduk
Manis Rasane
Snajan Tilas
Tak Enteni Rondhone
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Jambu Alas Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Jambu Alas, lirik Jambu Alas Didi Kempot, lirik Didi Kempot Jambu Alas, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  1321x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram