Lirik lagu Irenne Ghea Memanik
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mung Sliramu Kang Dadi Manik Ing Kalbu
Pindo Retna Kang Katon Malelo
Tak Weling Mugio Tansah Eling
Nadyah Adoh Rasaku Tansah Sumandhing

Rino Wengi Aku Mung Tansah Ngenteni
Tan Pegat Anyidham Tetesing Tresno

Kang Satuhu Dadi Tetaline
Atiku Kang Tansah Anandhang Kasmaran

Wong Kuningkap Mung Jroning Atiku
Asihmu Kang Ngrenggani
Dadi Usadane Aku Kang Nandhang Branto
Lilanono Jagat Mring Sliramu
Tansah Gandheng Renteng Kaya Mimi Mintuno

Tak Anti An Ning Gisik Samudra
Lelumbaning Asmaro Ombak Ing Prasetya
Tandha Anteping Tresna
Sineksenku Mung Hanggarit Mendhung
Atiku Kang Wuyung Yen Tan Gambuh Anglayuh

Mung Sliramu Kang Dadi Manik Ing Kalbu
Pindo Retna Kang Katon Malelo
Tak Weling Mugio Tansah Eling
Nadyah Adoh Rasaku Tansah Sumandhing

Rino Wengi Aku Mung Tansah Ngenteni
Tan Pegat Anyidham Tetesing Tresno

Kang Satuhu Dadi Tetaline
Atiku Kang Tansah Anandhang Kasmaran

Wong Kuningkap Mung Jroning Atiku
Asihmu Kang Ngrenggani
Dadi Usadane Aku Kang Nandhang Branto
Lilanono Jagat Mring Sliramu
Tansah Gandheng Renteng Kaya Mimi Mintuno

Tak Anti An Ning Gisik Samudra
Lelumbaning Asmaro Ombak Ing Prasetya
Tandha Anteping Tresna
Sineksenku Mung Hanggarit Mendhung
Atiku Kang Wuyung Yen Tan Gambuh Anglayuh
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Memanik Irenne Ghea, lirik lagu Irenne Ghea Memanik, lirik Memanik Irenne Ghea, lirik Irenne Ghea Memanik, Kumpulan lirik lagu Irenne Ghea terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Irenne Ghea terlengkap
  Irenne Ghea   Writed by Admin  2367x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram