Lirik lagu Irenne Ghea Memanik
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mung Sliramu Kang Dadi Manik Ing Kalbu
Pindo Retna Kang Katon Malelo
Tak Weling Mugio Tansah Eling
Nadyah Adoh Rasaku Tansah Sumandhing

Rino Wengi Aku Mung Tansah Ngenteni
Tan Pegat Anyidham Tetesing Tresno

Kang Satuhu Dadi Tetaline
Atiku Kang Tansah Anandhang Kasmaran

Wong Kuningkap Mung Jroning Atiku
Asihmu Kang Ngrenggani
Dadi Usadane Aku Kang Nandhang Branto
Lilanono Jagat Mring Sliramu
Tansah Gandheng Renteng Kaya Mimi Mintuno

Tak Anti An Ning Gisik Samudra
Lelumbaning Asmaro Ombak Ing Prasetya
Tandha Anteping Tresna
Sineksenku Mung Hanggarit Mendhung
Atiku Kang Wuyung Yen Tan Gambuh Anglayuh

Mung Sliramu Kang Dadi Manik Ing Kalbu
Pindo Retna Kang Katon Malelo
Tak Weling Mugio Tansah Eling
Nadyah Adoh Rasaku Tansah Sumandhing

Rino Wengi Aku Mung Tansah Ngenteni
Tan Pegat Anyidham Tetesing Tresno

Kang Satuhu Dadi Tetaline
Atiku Kang Tansah Anandhang Kasmaran

Wong Kuningkap Mung Jroning Atiku
Asihmu Kang Ngrenggani
Dadi Usadane Aku Kang Nandhang Branto
Lilanono Jagat Mring Sliramu
Tansah Gandheng Renteng Kaya Mimi Mintuno

Tak Anti An Ning Gisik Samudra
Lelumbaning Asmaro Ombak Ing Prasetya
Tandha Anteping Tresna
Sineksenku Mung Hanggarit Mendhung
Atiku Kang Wuyung Yen Tan Gambuh Anglayuh
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Memanik Irenne Ghea, lirik lagu Irenne Ghea Memanik, lirik Memanik Irenne Ghea, lirik Irenne Ghea Memanik, Kumpulan lirik lagu Irenne Ghea terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Irenne Ghea terlengkap
  Irenne Ghea   Writed by Admin  657x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu