Lirik lagu Langgam Retno Pengasih
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Slagane Retno Pengasih
Yen Ngendiko Sarwa Lirih
Senadyan Amung Prasaja
Nganti Bisa Nuju Prana

Senadyan Amerak Ati
Katok Luruh Tan Mboseni

Keh Prio Podo Kepranan
Enggar-enggar Ing Katresnan

Eman-eman Dok Ing Moyo
Pancen Di Tinaalat Kumlawung
Retno Nggunung Retno Nggunung
Jroning Gandrung Trus Ambarung

Pos....

Kedlewekan Ing Panderek
Yo Ben Bisa Pilih Asih
Mestine Retno Pengasih
Tansah Mring Kang Maha Luwih


Kedlewekan Ing Panderek
Yo Ben Bisa Ngelingake
Mestine Retno Pengasih
Tansah Maha Luwih
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Retno Pengasih Langgam, lirik lagu Langgam Retno Pengasih, lirik Retno Pengasih Langgam, lirik Langgam Retno Pengasih, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  2383x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram