Lirik lagu Langgam Dadi Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nggoleki Sing Koyo Ngopo
Wong Nyatane Kelakon Sprene
Angger-angger Gandro
Wekasane Malah Mbangun Tresno

Dudu Bandha Dudu Rupa
Mung Atine Dadi Tetaline
Guyup Rukun Kadya
Pepindane Mimi Lan Mintuno

Wis Jamak Lumrahe
Yen Wong Urip, Coba Lan Godane, Gedhee
Supradene Ora Nganti
Ndadak Dadi Gawe,eeaeoo

Rino Lan Wengi Dadi Ati Eea
Wong Kang Sabar Luhur Bebudine
Dasar Gemati
Momong Putra Alus Bebudine
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Dadi Ati Langgam, lirik lagu Langgam Dadi Ati, lirik Dadi Ati Langgam, lirik Langgam Dadi Ati, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  637x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)