Lirik lagu Langgam Asmarandana Anjasmara Ari Mami
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Anjasmara Ari Mami
Masmirah Kulako Warto
Dasih Mutan Wurung Layon
Aneng Kuto Probolinggo
Prang Tanding Wuru Bismo
Kariyo Mukti Wong Ayu
Pun Kakang Pamit Palastro

Wus Bejane Awak Mami
Tan Tulus Mangestu Ing Dyah
Dasar Gembeng Tur Acingong
Aja Gawe Wirang Bisma
Mara Age Patenana
Eman-eman Wong Abagus
Yen Kongsi Tumekeng Layon

Iba Dukaning Narpati
Ratu Ayu Majalengka
Yen Sira Nemahi Layon
Benjang Yen Ingsung Kapanggya
Paran Atur Manira
Mestine Ingsung Katampuh
Apa Pepulihing Duka

Sira Sun Anggep Pangarih
Murih Careming Asmara
Maria Nggonsun Wiraga
Prabu Kenya Nuli Prapta
Nusul Nggoningsun Nendra
Sun Kudang Aneng Jinemrum
Sun Ngungrum Amanuhara

Aja Sira Andaleming
Lah Age Sira Malesa
Aja Katon Lanang Dewe
Yo Le Ya Nang Wong Jentara
Sun Tan Nedya Nglawana
Sak Karsanira Sun Lumuh
Mrih Aja Nganiaya

Tutugna Ngganira Nyuduki
Nanging Aja Nyuduk Mata
Sepet Esuk-esukane
Yo Le Nang Damarsasongko
Becik Sira Nungkula
Sun Angkat Dadi Tumenggung
Sun Agung Sak Karsanira

Tan Kena Ginawa Becik
Si Trayoli Damarwulan
Wani Nyuduk Mata Inyong
Samengka Keris Ing Asta
Den Prayitna Anyuda
Katiban Gegaman Ingsung
Kunta Pedang Sokayana
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Asmarandana Anjasmara Ari Mami Langgam, lirik lagu Langgam Asmarandana Anjasmara Ari Mami, lirik Asmarandana Anjasmara Ari Mami Langgam, lirik Langgam Asmarandana Anjasmara Ari Mami, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap, Download Lirik Lagu Asmarandana Anjasmara Ari Mami Langgam, Chord dan Lirik Lagu Asmarandana Anjasmara Ari Mami Langgam, Terjemahan Lirik Lagu Asmarandana Anjasmara Ari Mami Langgam,Langgam Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Asmarandana Anjasmara Ari Mami, Profil Langgam dan Lagu Asmarandana Anjasmara Ari Mami, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Asmarandana Anjasmara Ari Mami LanggamAsmarandana Anjasmara Ari Mami
  Langgam   Writed by Admin  28647x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram